Australian Labradoodle Club Nederland

© 2019 Australian Labradoodle Club Nederland

Tekstvak: Contact: labradoodleclub@hotmail.com

Wij zijn enthousiaste eigenaren van Australian Labradoodles. Uit pure hobby zijn wij in januari 2008 de Australian Labradoodle Club Nederland (ALCN) gestart. Ons doel is eigenaren van Australian Labradoodles met elkaar in contact te brengen en de belangen van het ras te behartigen.

 

In 11 jaar zijn we gegroeid tot een club met meer dan 1250 leden. We organiseren verschillende activiteiten, waaronder wandelingen met onze leden en clubdagen.

Leden en niet-leden kunnen ook bij ons terecht voor advies over aanschaf, gedrag, vachtonderhoud et cetera. Wij hebben geen pupbemiddeling, maar staan wel in goed contact met de Nederlandse fokkers.

 

De ALCN is voor en door eigenaren. Met elkaar wisselen we ervaringen uit. En we hebben veel lol met elkaar en onze Doodles.

 

Olga: “Mijn man en oudste zoon zijn allergisch voor honden. En nu loopt er een Australian Labradoodle over de vloer. Het hele gezin is er stapelgek op, en niemand is allergisch voor haar!”

Jörgen: “Altijd de beste van de klas op de hondenschool. Sociaal naar alles en iedereen. Leuker dan dit, kan niet.”

Babette: “Mijn hele leven heb ik al honden. Verschillende rassen hebben de revue gepasseerd. En dan nu Australian Labradoodles. Ik wil nooit meer anders!”

 

Lid worden?

Heb je een Australian Labradoodle en wil je lid worden van de ALCN?

Stuur ons een e-mail met daarin in ieder geval de naam van je Australian Labradoodle, het geslacht, de maat, de geboortedatum, de fokker en de plaats waar je woont. Het lidmaatschap is kosteloos.

 

Graag tot ziens,

Olga, Jörgen en Babette

 

 

Tekstvak: Home

Wie zijn wij

Tekstvak: Activiteiten
Tekstvak: Rasbeschrijving
Tekstvak: Doodle post
Tekstvak: Tips & info
Tekstvak: Links

Wie zijn wij